Här finns vi

Orkla House Care Sverige utgår från vår älskade penselfabrik i Bankeryd, Småland. Här finns både produktion, lager, utvecklingsavdelning och kontor. Här hittar du även vårt logistikcenter där vi distribuerar verktyg för hela Orkla House Care. Som en del av Orkla House Care har vi även fabriker och kontor på flera platser runt om i världen, från Oslo i Norge till Broomsgrove i England. Läs mer och hitta alla våra lokaler nedan.

Våra fabriker

Bankeryd, Sverige

Vi har tillverkat penslar och måleriverktyg i Bankeryd sedan 1946. Den nuvarande fabriken byggdes 1973 och erfarenheterna vi samlat på oss genom åren använder vi dagligen. Varje år producerar vi cirka 30 miljoner måleriverktyg i Bankeryd och målet är alltid att lansera nya och innovativa produkter som både överraskar och underlättar för användarna. Utöver fabriksorganisationen hittar du även vår utvecklingsavdelning. Här testar och utvecklar vi ständigt nya borstblandningar, bättre rollervävar, greppvänligare handtag och helt nya måleriverktyg. Du hittar även vårt logistikcenter här, där vi distribuerar verktyg för de flesta av våra marknader.

Bromsgrove, England

Vår engelska fabrik ligger på 60 tunnland mark i hjärtat av West Midlands, Stoke Prior sedan 1947 med rötter som sträcker sig över 250 år tillbaka. Vi är Storbritanniens ledande producent av högkvalitativa måleriverktyg och här producerar vi måleriverktyg för våra varumärken Hamilton och Harris, som kan hittas både i butik och online över hela England. 

Zhaoqing, Kina

I Zhaoqing City, Kina, har vår fabrik varit hem för högkvalitativa måleriverktyg sedan 2002. Här, på vårt 30 000 kvadratmeter stora område som inkluderar en rymlig 22 000 kvadratmeter stor produktions- och lageryta, är vi specialister på att tillverka måleriverktyg. Vårt sortiment omfattar allt från penslar till rollers och bredspacklar till både passionerade hemmafixare och professionella målare.

Våra kontor

Bankeryd, Sverige

På vårt Bankerydskontor intill fabriken finns representanter för ekonomi, HR, strategiska inköp, utveckling och kundservice. Vårt utbildningscenter ligger nära kontoret och fabriken i Bankeryd. Här pågår ständigt utbildningsaktiviteter såsom utbildning av butikspersonal, studenter och målare men även kundmöten och möten med andra relevanta partners i branschen. Training Center är även arbetsplatsen för vår svenska kommersiella organisation och marknadsavdelningen för nationella och internationella marknader.

Adress Huvudkontor: Tallvägen 6
Adress Training Center: Tallvägen 34
564 23 Bankeryd, Sweden

Kontakt: 036 – 37 63 00
info@orkla.se

HQ Oslo, Norge

Orkla House Cares huvudkontor ligger på Skøyen i Oslo, det är också där alla andra Orkla-bolags huvudkontor finns. På huvudkontoret hittar du den norska kommersiella organisationen och marknadsavdelningen samt flera koncernfunktioner såsom Finance, HR, Quality, IT, Supply Chain, Marketing & Innovation och Sustainability. Orkla House Care ligger på 3:e våningen i kontorsbyggnaden och har även ett kompetenscenter i Drammensveien 151 (byggnaden bakom) för utbildnings- och teständamål.

Adress: Drammensveien 149, Skøyen 0213 Oslo, Norway

Kontakt: +47(0) 22 54 40 19
kundeservice.ohc@orkla.no

Vallensbæk Strand, Danmark

Våra danska back-office-funktioner finns på tredje våningen på vårt kontor i Vallensbæk Strand. Vi delar våning med vårt systerföretag Orkla Care, medan Orkla Foods ligger på fjärde våningen. Miljön är öppen med en blandning av fria sittplatser, hemmabaser och delade utrymmen för både formella och informella möten. Det danska backoffice-teamet består främst av den danska kommersiella organistionen, men även representanter för marknad och ekonomi.

Adress: Delta Park 45, 3rd floor
DK-2665 Vallensbæk Strand, Denmark

Kontakt: +45(0) 47 33 74 00
info@orkla.dk

Bromsgrove, England

Vårt engelska kontor är placerat i Stoke Prior, Bromsgrove, i samband med den engelska fabriken och här finns alla kontorsfunktioner representerade så som HR, utveckling, kundservice, ekonomi, marknad och den engelska kommersiella organisationen.

Adress: Hanbury Road, Stoke Prior Bromsgrove, Worcestershire
B60 4AE, United Kingdom

Kontakt: +44(0) 15 27 57 544 100
sales@lgharris.co.uk

Wommelgem, Belgien

Vårt huvudkontor i Benelux ligger i Wommelgem, nära Antwerpen, där vi delar kontor med vår 3PL-tjänsteleverantör PGZ International/Feeder One. Våra OHC Benelux NV-kontor ligger på första våningen och är arbetsplatsen för vår kommersiella organisation samt ekonomi och marknad. I Nederländerna har vi även kontorslokaler i Papendrecht, där vi samhuserar med våra Orkla-kollegor från Sonneveld.

Adress: Koralenhoeve 25
2160 Wommelgem, Belgium

Rietgorsweg 1
3356 LJ Papendrecht, The Netherlands

Kontakt: +32(0) 33 27 33 46
sales@orkla.eu