Kom på rätt kurs

Vill du veta mer om våra produkters användningsområden och vad som skiljer olika kvalitetsnivåer åt? Våra utbildningar ger dig all vägledning och kunskap du behöver för att ta hand om kundernas frågor. Samtidigt får du ta del av konkreta exempel på kvalitetens betydelse för slutresultatet. Läs mer om våra olika utbildningar nedan.

Webbaserad utbildning

För butikspersonal som vill ha grundläggande produktkunskap och säljtips. Perfekt för nyanställda och för alla som vill uppdatera sina kunskaper. Endast teori. Inga förkunskaper krävs. Tillgängligt för Anza och Anza Pro.

Ambassadörsdagarna

För butiks- eller avdelningsansvariga samt anställda som inte arbetar i en butikskedja eller erbjuds egen utbildning. Två dagar med teoretisk och praktisk fördjupning i Anza- och Wagner DIY-sortimenten, genomförande av olika projekt, samt fabriksbesök i penselfabriken. Genomförs på vårt Training Center i Bankeryd, Småland.

Förkunskaper: Webbaserad utbildning

Kedjeutbildning

Utbildning för anställda i butikskedjor. Skräddarsydda dagar med teori och praktik kring olika projekt. Genomförs tillsammans med färgleverantör i vårt Training Center i Bankeryd, Småland eller överenskommen plats.

Förkunskaper: Webbaserad utbildning

Proffsutbildningar

För säljare av proffssortiment, yrkesmålare, måleristudenter och yrkeslärare. Tillgängligt för både Anza PRO, Mirka PRO och Wagner PRO på olika nivåer. Innehåller teoretiska och praktiska moment om allt från penselfibrer, rollerväv, slipmaterial, slipmaskiner, sprutmålning och appliceringsteknik. Kan göras för varje varumärke individuellt eller kombineras. Genomförs i vårt Training Center i Bankeryd, Småland eller överenskommen plats.

Förkunskaper: Webbaserad utbildning

Vill du veta mer om våra utbildningar eller skräddarsy en egen för er butik? Kontakta din Orkla House Care-kontakt eller maila oss på info@orkla.se så hjälper vi dig vidare.