Koncept

Smarta Julbord

Julen hamnade onekligen i skymundan under pandemin, men med lättade restriktioner och en ljus framtidstro, hoppas och tror vi på att det faktiskt kan bli jul i år igen. Vi har produkterna och tipsen för att du ska lyckas skapa en riktigt fin, och framförallt god, jul för dina julbordsgäster.

Den som lyckas med den svåra konsten att vara flexibel samtidigt som man gör det både ekonomiskt och gott, kommer att stå där som vinnare när julen är förbi.

God Flexibel Jul!

Julbordets stora inspirationsfolder

Ta del av vår uppdaterade broschyr – fullspäckad med goda recept och härlig inspiration för ett lyckat julbord. Oavsett om du erbjuder bufféer, jultallrikar, catering eller till och med take away.

I Smarta Julbord hittar du juliga tips, recept och även smidiga inköpslistor. Så att du inte ska glömma något på julbordet.

Läs mer om Smarta Julbord i vår broschyr

Olika burkar med sillinläggningar. Gjorda med sill från Abba Gastronomi. I förgrunden syns en mall för etiketter som går att ladda ner och skriva på sina egna sillinläggningar.

Skylta med dina egna sillskapelser

Med sill från vårt Skapa-sortiment kan du enkelt göra dina egna inläggningar. Vi har även tagit fram några enkla skyltmallar som du kan skriva på och sätta vid dukningen, så att ingen missar din otroligt goda och egenskapade sillrätt.

Ladda ner ark med etiketter för att skylta upp dina egna sillar

Logotyp för Smarta Julbord.
Folieformar med köttbullar, vegoprins, brunkål, rödkål, inlagda gurkor, rödbetsklyftor och syltlök.
Dessert med risgröt, apelsin, clementin, kanel och stjärnanis. Serverad i högt glas. I bakgrunden syns en suddig kock med förkläde.
Tolv småburkar med olika sillinläggningar, sedda ovanifrån. De står på en marinblå och vit bakgrund.
Tre rätter serverade i olika skålar och tallrikar. På bordet ligger en grön duk och lite gröna kvistar som dekoration.
Jultallrik med sill, köttbullar, brunkål, risgröt, ägg och bröd.
Smarta smårätter av sill, räkor och risgröt.
En ljusskylt med texten "Pop up Christmas". Bredvid står staplar med pappmuggar i olika färger.
Tre bitar paj med dekoration ovanpå. Serverade på ett fat från en äldre servis.